19-Lut-2021,23:24
Witam ponieważ ostatnio aktywność serwera ciemnej w CS GO zaczęła rosnąc, to też adekwatnie zaczęło się '' ten typ na pewno jest odpalony" dlatego też chciał bym żeby każdy kto chce sprawdzić gracz mógł sobie na spokojnie obejrzeć demko i wtedy napisać skargę na forum.
A więc krok pierwszy pobieramy demo tu podam link do demek:
https://ciemna.pl/Forum/demos_list.php
Pobrany plik rozpakowujemy programem 7zip
Wypakowany plik kopiujemy do folderu z grą
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo
Później odpalamy grę i wpisujemy w console (włączamy klawiszem ~) playdemo a (wtedy z automatu wyjdzie nam podpowiedz pliku który chcemy obejrzeć)
gdy już odpalimy demo proponuje użyć SHIFT+F2 wtedy sterujemy odtwarzaniem
Pamiętajcie ze plik z demkiem wklejamy tam gdzie mamy zainstalowaną grę u mnie jest to C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo a u was jest tam gdzie zainstalowaliście.
Mam nadzieje że pomogłem w razie jak by coś to piszcie a postaram się pomóc
PS w razie jak byście nie mogli uruchomić konsoli to w ustawieniach musicie wybrać włącz konsole.
Jeżeli nie możecie odtworzyć demka to zmięcie nazwę na taką bez spacji np. demogracz.
A więc krok pierwszy pobieramy demo tu podam link do demek:
https://ciemna.pl/Forum/demos_list.php
Pobrany plik rozpakowujemy programem 7zip
Wypakowany plik kopiujemy do folderu z grą
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo
Później odpalamy grę i wpisujemy w console (włączamy klawiszem ~) playdemo a (wtedy z automatu wyjdzie nam podpowiedz pliku który chcemy obejrzeć)
gdy już odpalimy demo proponuje użyć SHIFT+F2 wtedy sterujemy odtwarzaniem
Pamiętajcie ze plik z demkiem wklejamy tam gdzie mamy zainstalowaną grę u mnie jest to C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo a u was jest tam gdzie zainstalowaliście.
Mam nadzieje że pomogłem w razie jak by coś to piszcie a postaram się pomóc
PS w razie jak byście nie mogli uruchomić konsoli to w ustawieniach musicie wybrać włącz konsole.
Jeżeli nie możecie odtworzyć demka to zmięcie nazwę na taką bez spacji np. demogracz.