Ticki :
1820 - 2100 - bh 2200 - 3000 - bh
Przecież to tylko rozgrzewka..
7500 - rzucasz flesha po czym zaraz wybiegasz
???? Schowałem się za ścianą zanim wybuchł? Problemy ze wzrokiem?
8265 - celownik od razu ustawiony na głowę gracza .
Jak od razu? Boże przecież celowałem na dół najpierw XD
15800 - strzelasz do bota , nie zabiłeś go a lecisz w inną stronę ?
No bywa, ale co w tym dziwnego albo mającego związek z banem?
25380 - wskakując przez okno szybko Ci przeskoczył celownik celownik na gracza ( możemy to nawet dostrzec w spowolnionym tempie )
Szybko? Oglądając większość mojego demka robię to znacznie szybciej, ale no niech Ci będzie było to niespotykanie szybkie albo nawet szybkie jak błyskawica.
30145 - tutaj już byłeś wcelowany w gracza , szybki strzał w głowę .
Sprawdziłem pozycje po prostu, padały strzały w tamtym rejonie, więc wychylałem powoli sprawdzając.
34740 - strzelasz na boki dopiero gdy zabijasz przeciwnika celownik ustawia się na jego model ?
Zwykły flick, szok prawda?
39620 - celownik ustawiony od razu na głowę .
To fajny celownik na głowę jak mierzyłem 2 sekundy xD
50580 - chyba już wiesz że tam znajduję się przeciwnik skoro strzelasz tam gdzie się znajduje .
Prawie w każdej rundzie ktoś stoi w domku, więc chyba logiczne jest to, że to tam się wceluje wychodząc na długą, myślenie nie boli
51150 - rzucasz flesha po czym zaraz się odwracasz i idziesz dalej ?
Nie chcę Ci nic mówić, ale wtedy było już po rundzie XDDD
53500- to już było dziwne kierownik nie był ustawiony nawet na gracza a dostał kulami po głowie ?
Pewnie znowu jakiś flick, ogólnie to o co jestem podejrzany? Rozpisujesz wh, teraz prawdopodobnie aima, i anty flesza, sprecyzuj się.
86620 - szybki strzał w głowę ( kierownik sam jakby się ustawił ? )
Pograsz na wyższym poziomie to się z czasem nauczysz, polecam nie tylko grać z p90.
88500 -rzucasz sobie flesha po czym drugiego a za chwilę idziesz jak gdyby nigdy nic , i co nie miałeś biało ?
Ja naprawdę odnoszę wrażenie, że powinieneś udać się do okulisty, kolejna naciągana na siłę akcja (jak 90% tutaj). Widzisz w ogóle jak one wybuchły i jak jestem ustawiony wtedy?
90430 - szybki strzał w głowę !
Nie był szybki, ale spoko niech będzie kolejny zajebiście szybki strzał XDD
91860 - tutaj od razu czekałeś na gracza ?
Dlaczego miałem nie celować skoro była to jedyna pozycja z której mógł wyjść?
93740 - rzucasz flesha po czym zaraz wybiegasz ?
Ty nawet nie wiesz jak w tej grze działają flesze, powiem więcej, nawet nie wiesz jak je rzucać. Odnośnie flesza to wybuchł tuż przy ścianie.
95770 - rzucasz flesha po czym zaraz wybiegasz aby zabić bota który znajduje się za skrzynką ?
Jak dla mnie to normalnie sprawdziłem po fleszu, ale widzę że to też jest podejrzane.
109240 - tak stałeś i czekałeś kiedy pojawi się tam na górze gracz .
Proszę oglądać demko z słuchawkami, było słychać jak biegnie aparty to czekałem.
113630 - tutaj strzela obok a gracz i tak dostaje kulami po głowię . .113808 - szybki strzał w głowę .
Żałosne, że muszę rozpisywać coś takiego, zwykłe full auto i wychylenie.
115520 - tak stałeś i czekałeś na gracza ...
Słuchawki, polecam zakupić po raz kolejny.
124640 - kulka w samą głowę .
Jeśli to było dziwne to ja proszę o zabronienie mu rozpisywania demek.
127820 - celownik od razu idzie do góry i tak czekałeś aż się pojawi gracz ..
Skoro dołem biegł mój teammate to wcelowałem się w górę, logika kolejny już raz.
Ogólnie nie chcę Cię obrażać chociaż ciężko to robić po tym co Ty wypisujesz, ale daruj sobie rozpisywanie demek.
Nie znasz zasad tej gry, nie potrafisz strzelać, rzucać fleszów, dla Ciebie szokiem jest gdy strzelę jakiegoś one tapa albo zrobię flicka wydaje mi się, że nawet nie wiesz po co w to grasz.
Masz kd na poziomie +/- 1 i Ty się bierzesz za rozpisywanie demek? Serio kurwa, serio?
Jeszcze rozumiem gdyby to były jakieś sensownie rozpisane akcje, ale Ty wypisujesz wszystko na siłę (90% nie ma sensu i robi je zwykły przeciętny Polski Gracz) np "rzucasz flesha po czym zaraz wybiegasz" - po co się kurwa rzuca flesza? żeby wyjśc po nim, co tu jest trudnego do zrozumienia? albo "tak stałeś i czekałeś kiedy pojawi się tam na górze gracz" , więc widzisz dawidowski tym się właśnie różnimy, twoim jedynym celem na mapie jest zraszowanie z p90 przeciwnika nie puszczając klawisza "w", a w tej grze chodzi o trochę więcej, o użycie mózgu, granie taktycznie, pewnie niewiele Ci to
mówi..