Nick: Elusivity # x.!
Twój SteamID: STEAM_0:0:84726234
Kiedy zbanowany: [b]Sobota, 25 Stycznia 2020, 17:01[/b]
Powód bana: Tym razem wallhack
Nick admina: Dawidowski
Pokaż no mi te demko, bo aż sam jestem ciekawy, na której mapie zagrałem aż tak dobrze.
Znow ty za godz obejrze demko
25-Sty-2020,18:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-Sty-2020,18:40 przez dawidowski.)
68686 - chwilę wcześniej tak patrzyłeś na tą ścianę a w rogu stał gracz , i było ciemno że nie mogłeś go widzieć , tak samo jak ja na demku go nie widziałem , więc wniosek jest taki albo grał na wh albo info z tsa.
to co dałeś w linku również należy pod cheaty a to się nazywa Lambert - dzieki temu cheatowi cziter widzi terro na czerwono a ct na niebiesko ..
Spokojnie dawidowski tym razem dokladnie obejrze demko zwroce uwage na najmniejszy szczegol
rozumiem także czekam na Twoją opinie
nasz serwer oferuje naszym graczom podstawowe modele postaci , również są do tego modele z vipa . Te modele co Ty sobie je ustawiłeś , ustawiłeś sobie sam , jak dla Mnie to jest oszukiwanie i ułatwianie sobie grania
To nie jest oszukiwanie, tylko ulepszanie gry, każdy może sobie to pobrać. To nie jest cheat, nie widać tego przez ścianę, nie polepsza, to celności strzałów, nie polepsza to słyszenia kroków, tylko zwiększa szansę na zobaczenie gracza. Wiele map ma dane: dymy, pył, ciemność czy mgły i na normalnych modelach ciężko jest zauważyć gracza. Jest to normalna zmiana modelu. Tak samo jak wgrywanie sobie celownika, to też nie jest oszukiwanie, lepszy celownik, lepiej widoczny.. Czyli to też jest twoim zdaniem cheat?